Doza përforcuese e vaksinës antiCOVID-19 testohet te majmunët, rezultatet të pritshme

Doza përforcuese e vaksinës mRNA-1273, e dhënë te majmunët e llojit makaki rreth gjashtë muaj pas marrjes së vaksinës së…

Ebola, HIV dhe viruse të tjerë vrasëse mund të trajtohen me antiviral të zhvilluar në majmunë

Ebola, HIV dhe viruse të tjerë vrasës mund të trajtohen duke përdorur një gjen të gjetur te majmunët, thonë shkencëtarët.…

Shoferët e tronditur panë qërimin e hesapeve ndërmjet majmunëve

Dy “banda rivale” të majmunëve të egër u grindën para shoferëve të tronditur në rrugët e Tajlandës, dhe incidenti natyrisht…

Majmunët e mëdhenj në Afrikë kërcënohen nga “e ardhmja e errët”

Habitati i majmunëve të mëdhenj si gorillat, bonobot dhe shimpanzetë do të ulet shumë në tri dekadat e ardhshme, sipas…

Vaksina kundër koronavirusit testohet te majmunët

Shkencëtarët në Universitetin e Oksfordit në Mbretërinë e Bashkuar thonë se ata janë vetëm një hap përpara se të zhvillohet…
error: