Merkel dhe Abbas mbështesin përpjekjet për arritjen e armëpushimit

Kancelarja gjermane Angela Merkel foli sot në telefon me presidentin palestinez Mahmoud Abbas për konfliktin aktual në Lindjen e Mesme…