Lidhjet e Vuçiqit dhe qeverisë serbe me mafian?

Një skandal i madh mafio-politik po trondit Serbinë. Lidhjet e krimit të organizuar me gjasë arrijnë deri në krye të…

Koronavirusi: Ekonomia fundoset – mafia fiton para

Ndërsa ekonomia italiane po fundoset, si rezultat i masave për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, mafia ka përfituar nga kjo…