Restoranti më i vjetër në botë është 298 vjeç

Ekziston një restorant që këtë vit feston 298 vjet aktivitet dhe është restoranti më i vjetër në botë ende në…

Kurti udhëton për në Spanjë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar për në Spanjë. Kështu ka bërë të ditur Zyra e Kryeministrit…

“Pagë ose konflikt”, rreth 45 mijë protestues mblidhen në qendër të Madridit për paga më të larta

Rreth 45 mijë protestues dolën në rrugët e Madridit duke kërkuar paga më të larta për t’i ndihmuar në përballimin…

Makina e vjedhur bie në shkallët e stacionit nëntokësor të metrosë në Madrid

Një makinë e vjedhur ka mbetur në shkallët e stacionit nëntokësor Plaza Elíptica në Madrid, ndërsa shoferi i saj është…