​Si t’i thoni shefit që të mos i kryej më detyrat tuaja?

Disa punonjës ankohen që shefi i tyre po i kryen detyrat e tyre, në vend që t’u tregojë atyre se…

Tri gjëra që çdo grua i meriton nga burri i saj

Çdo person meriton një partner që do ta dojë, respektojë, të jetë me të kur është e nevojshme dhe ta…

Pse qëndroni në një lidhje ku nuk jeni të lumtur?

Nëse vini re se po qëndroni në një marrëdhënie romantike, miqësore dhe biznesi që nuk ju kënaq ose mund të…

​5 gjërat që ju duhen për të qenë të lumtur në punë

Të jesh i lumtur në vendin aktual të punës, nuk thjesht lumturi, nuk është as një fjali e thjeshtë t’i…

Ligjet që ndryshojnë jetën: Bëhuni të lumtur në 3 hapa

Ne do të jemi më të lumtur nëse bëjmë diçka të mirë për të tjerët. Është gjithashtu e rëndësishme të…

Ky rregull sjell harmoni dhe lumturi në marrëdhënien tuaj

Ju do të jeni 80 për qind më të lumtur me marrëdhënien tuaj dhe më të lumtur sesa mund ta…

Nëse dëshironi të tërhiqni lumturinë, sigurohuni ta mbani këtë frutë në shtëpinë tuaj

Nëse dëshironi të tërhiqni lumturi dhe energji pozitive në shtëpinë tuaj, mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është…

3 zakone bllokojnë lumturinë, ndryshojini ato – gjithçka do të funksionojë për ju!

A keni ëndërruar për një jetë më të mirë, por i shtyni të gjithë hapat e rëndësishëm për nesër? Kështu…