Vajza trevjeçare nuk fle mjaftueshëm për shkak të sëmundjes por është e lumtur

Një vajzë e vogël në Kanada ndryshe nga moshatarët e saj e ka të vështirë të flejë gjumë dhe kjo…

Tiparet e personalitetit që parashikojnë një martesë të gjatë dhe të lumtur

Sipas një studimi, gratë introverte janë të kënaqura me martesat e tyre që zgjasin për një kohë të gjatë. Introvertët…

Gjëra të thjeshta që mund t’i bëni çdo ditë për të qenë më të lumtur

Të jesh i kënaqur me jetën tënde, i lumtur dhe i qetë është ëndrra e të gjithëve, por si e…

Pse mbështetja reciproke është një nga elementët më të rëndësishëm për një marrëdhënie të shëndetshme

A e keni pyetur ndonjëherë veten se cilat janë elementët më të rëndësishëm për një marrëdhënie të shëndetshme dashurie? Përveç…

Si të jeni më të lumtur duke eliminuar disa gjëra

Nga të gjitha gjërat që duhet të eliminoni për të rilindur, negativiteti mbretëron. Po flasim për ndjenjën e vazhdueshme të…

Leximi na bën më të lumtur

Nëse nuk të pëlqen të lexosh, është koha të ndryshosh. Shkenca thotë se kushdo që zhytet në lexim do të…

Ata që vënë pemën e Krishtlindjes më herët, janë më të lumtur

Krishtlindja dhe e gjithë periudha që i paraprin ngjallin emocione dhe ndjenja shumë të forta tek njerëzit. Ka nga ata…