Kosova dhe Luksemburgu diskutojnë për reformat kryesore zhvillimore në takimin dypalësh vjetor

Zyra e Kryeministrit e Republikës së Kosovës dhe Ambasada e Luksemburgut në Kosovë organizuan takimin vjetor të Komisionit të Partneritetit…

Luksemburgu planifikon të testojë gjithë popullatën

Pas Andorrës, Luksemburgu bëhet shteti i dytë evropian që njofton për testimin e gjithë qytetarëve në luftën kundër përhapjes së…

Basketboll, sot Kosova luan kundër Luksemburgut

Pas fitores ndaj Islandës, Kosova të dielën do të ballafaqohet me Luksemburgun në udhëtim. Dardanët e nisën mirë fazën e…
error: