Nxënësit e Luginës me tekste të njëjta mësimore si bashkëmoshatarët e tyre në Tiranë

Duke filluar nga shtatori filloristët e Luginës do të përdorin të njëjtat tekste mësimore si bashkëmoshatarët e tyre në Tiranë.…

FSSHK kërkon nga Qeveria e Kosovës t’i lejohet monitorimi i COVID-19 në Luginën e Preshevës

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, pas lejimit të ardhjes së punëtorëve shëndetësorë nga Serbia për të monitoruar situatën…

Arifi: Lugina e Preshevës edhe pas 100 vjetësh do të kërkojë bashkim me Kosovën

28 vjet më parë shqiptarët e Luginës së Preshevës përmes një referendumi për autonomi politike e territoriale, votuan për bashkim…

Lugina e Preshevës, 28 vjet që kur shqiptarët kërkuan bashkim me Kosovën

Më 1 dhe 2 mars shënohet 28-vjetori i Referendumit për Autonomi Politike e Territoriale, me të drejtë bashkimi me Kosovën,…

Zgjedhjet në Serbi, Meta – shqiptarëve të Luginës: Unifikoni qëndrimin

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta po ndjek me vëmendje të gjitha zhvillimet në Luginën e Preshevës e në mënyrë të…
error: