​Kërkohet luftimi i lajmeve të rreme që dezinformojnë se vaksinim nuk është i mirë

Lajmet e rreme bërën që qytetarët të hezitojnë që të vaksinohen kundër COVID-19. Kështu u tha në prezantimin e platformës…

​AKK: Kemi trajtuar rreth 300 raste të lidhura me parandalimin dhe luftimin e korrupsionit

Agjencia kundër Korrupsionit (AKK) përgjatë muajit janar të këtij viti, pasi ka përfunduar hetimet në aspektin administrativ, ka trajtuar 298…

​Kurti: Suksesi në luftimin e korrupsionit të reflektohet pozitivisht në vendimet e Brukselit për Kosovën

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka deklaruar se përpjekjet e qeverisë për luftimin e krimit dhe korrupsionit kanë dhënë rezultatet…

Sveçla: Do ta luftojmë krimin në çdo cep të Kosovës, s’do të kthehemi më aty ku ishim te korrupsioni e klientelizmi

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka reaguar pas publikimit të raportit të organizatës Transparency International ku nxori që…

Top 5 ushqimet për të luftuar aneminë te fëmijët

*️⃣Shumë fëmijë rezultojnë të jenë anemik, e njohur në gjuhën e popullit si pagjakësi e cila shoqërohet me lëkurë të…

IKD: Prokurori i Shtetit nuk ka pasur rol proaktiv në luftimin e korrupsionit në fushën e prokurimit publik

Sistemi i drejtësisë nuk po trajton me seriozitet parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në fushën e prokurimit publik. Madje, Prokurori…

Qosja: Çështja kombëtare shqiptare pjesërisht e përmirësuar, politika të luftojë korrupsionin e nepotizmin

Me çlirimin e Kosovës nga pushtimi serbe dhe shpalljen e pavarësisë së Republikës së Kosovës, çështja kombëtare shqiptare pjesërisht është…

Kurti zotohet se do të luftojnë dhunën ndaj grave dhe vajzave

Në Ditën Ndërkombëtare për Eliminim e Dhunës Kundër Grave, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka përkujtuar jetët e humbura të…

Kurti: Paragjykimet duhet t’i luftojmë, s’kemi jetë të grave dhe vajzave për të humbur

1/10 e qytetarëve në Kosovë mendojnë se gratë duhet të pajtohen me dhunën për të mbrojtur familjen e tyre. Ndërsa…

Kurti në Shkup: Krimi e korrupsioni është multietnik, do ta luftojmë në tërë vendin

Kryeministri  i Kosovës, Albin Kurti, në Samitin Ekonomik në Shkup, ka thënë se qeveria e tij është duke luftuar korrupsionin…