24 vjet nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe policisë serbe

Sot, bëhen 24 vjet nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe forcave policore serbe. Më 25 nëntor 1997 forcat…

​23 vjet nga rënia heroike e Skënder Haxhi Çekut

Sot mbushen 23 vjet nga rënia heroike e dëshmorit gjeneral Skënder Haxhi Çekut. Skënder Çeku u lind më 1 janar…

Natë luftimesh mes Izraelit e Hamasit: Mbi 20 viktima

Ka qenë një natë luftimesh midis Izraelit dhe Hamasit në Gaza, ku mbi 250 raketa u lëshuan dje drejt shtetit…
error: