​38 vjet nga rënia e dëshmorëve Rexhep Mala e Nuhi Berisha

Ndërmjet 11 e 12 janarit 1984, Rexhep Malaj 33-vjeç, pa u bërë tetë muaj që u lirua nga burgu i…

La armët dhe kapi lapsin, Shkupi flet si skenarist: Pres mbështetje për filmin e UÇK-së

Edhe në kohën kur po propagandohej se UÇK është në zhbërje e sipër, ata u rreshtuan për një, duke motivuar…