Kjo shenjë e zodiakut është pothuajse e pamundur të pushtohet

Ju jeni një person shumë me temperament, por në të njëjtën kohë shumë dinjitoz që kujdeset veçanërisht për shprehjen e…

Horoskopi 26 gusht

Dashi Mundohuni të jeni mirëkuptues me miqtë dhe njerëzit që doni. Tregohuni të kujdesshëm kur shprehni me forcë kundërshtimin tuaj…

Horoskopi 25 gusht

Dashi Sot, mund të ketë disa frustrime të vogla, të cilat kanë të bëjnë kryesisht me miqtë, me përpjekjen kolektive,…

Horoskopi 19 gusht

Dashi Shumë plane që keni planifikuar, do t’i arrini me sukses. Mundohuni të rregulloni çështjet, që keni lënë në pritje…

Horoskopi 18 gusht

Dashi Sot do të kaloni një nga ditët më të bukura. Veprat e  mira që keni bërë do të shpërblehen…

Horoskopi 17 gusht

Dashi Sot bëni ndryshime të rëndësishme. Mos u frikësoni dhe qëndroni të përqendruar në veprimet tuaja, sepse vetëm kështu do…

Horoskopi 4 Gusht

Dashi Sot mos u merr me prirjen tënde për sjellje sipërfaqësore dhe të papjekura në jetën tënde shoqërore, por edhe…

Horoskopi 24 korrik

Dashi Jepni përparësi miqësive tuaja sot, por pa qenë aq kërkues, nervozë dhe dogmatikë ndaj miqve tuaj, sepse do të…

Horoskopi 9 Korrik

Dashi Sot merreni më shumë me menaxhimin e çështjeve dhe problemeve në  familje. Jeni duke menduar për një person nga…

Imazhi i luanit duke ulëritur teksa miza i ndalon në sy, fiton çmimin Fotografi i Vitit të Afrikës

Kjo foto e mahnitshme e një luani që ulërin teksa miza i ndalon mbi bebëzën e syrit, ka fituar garën…
error: