Shkencëtarët trajnojnë lopët në tualet për të shpëtuar planetin

Zelanda e Re dhe shkencëtarët gjermanë kanë trajnuar me sukses lopët për të urinuar në zona të veçanta, duke shpresuar…

Zbulohet një rast i pazakontë i ”lopës së çmendur”

Një rast i pazakontë i encefalopatisë sponxhiforme të gjedhit, e ashtuquajtur sëmundja e “lopës së çmendur”, është zbuluar në Zvicër,…
error: