Rihapen lokalet në Belgjikë pas rënies së numrit të rasteve me Omicron

Qeveria belge vendosi të premten lehtësimin e masave kundër Covid-19 në restorante, klube nate, bare dhe ambiente kulturore pas kulmit…

​Mehaj: Garda Kombëtare, forca jonë kryesore e mbështetjes ushtarake të autoriteteve qendrore dhe lokale

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj thotë se Garda Kombëtare është forca kryesore e mbështetjes ushtarake të autoriteteve qendrore dhe lokale.…