​Albin Tahiri në top 30-she në sllallom të madh

Skitari Albin Tahiri ka përfunduar në mesin e 30 më të mirëve nga 89 garues në disiplinën e sllallomit të…

​Albin Tahiri, i 37-ti nga 89 garues në garën e parë në sllallom të madh

Albin Tahiri është renditur i 37-ti nga 87 garues në garën e parë të sllallomit të madh në Lojërat Olimpike…

​Albin Tahiri thyen rekordin personal në lëshimin e parë në LOD

Skitari nga Kosova Albin Tahiri ka garuar sot në disiplinën e lëshimit në skijimin alpin të Lojërave Olimpike Dimërore Pekini…

​Kryeziu kryen lëshimin e parë në Lojërat Olimpike Dimërore

Kiana Kryeziu ka debutuar në Lojërat Olimpike Dimërore Pekini 2022. Skitarja nga Kosova ka përfunduar garën e parë në disiplinën…

Kiana Kryeziu siguron pjesëmarrjen në Olimpiadën e dimrit

Skitarja nga Kosova, Kiana Kryeziu, edhe zyrtarisht do ta përfaqësojë Kosovën në Lojërat Olimpike. Kryeziu ka fituar normën olimpike për…

Lojërat Olimpike Dimërore Pekin 2022, MKRS subvencionon sportistët kosovarë

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit (MKRS) ka ndarë në formë ndihme afërsisht 56 mijë euro për pjesëmarrjen e sportistëve…