22 vjet nga rënia e dëshmorit të kombit Bedri Ahmeti-Bedi

Sot mbushen 22 vjet nga rënia heroike e dëshmorit dhe heroit të kombit Bedri Ahmeti-Bedi nga Llapashtica e Podujevës. Bedri…