UP reagon për liturgjinë serbe në Kishën Ortodokse në Prishtinë

Për liturgjinë serbe të mbajtur të enjten në Kishën Ortodokse në Prishtinë ka shprehur edhe shqetësimin edhe Universiteti i Prishtinës…

​Dy aktivitete para kishës në kampusin e UP-së, kundërpërgjigje për liturgjinë serbe

Parlamenti Studentor i UP-së “Hasan Prishtina”,  si dhe Partia Socialdemokrate do të mbajnë sot aktivitete para objektit të Kishës Ortodokse…