​Çfarë duhet të bëjnë punëdhënësit me punonjësit të cilët gënjejnë në LinkedIn?

Nëse jeni punëdhënës dhe një ditë gjersa keni qenë duke lundruar në LinkedIn keni vërejtur që njëri nga punonjësit e…

Si ta kontaktoni një rekrutues/e në LinkedIn?

LinkedIn është një rrjet profesional me pothuajse 800 milionë përdorues, në më shumë se 200 vende të botës. Duke qenë…

Sa ka rëndësi në punësim posedimi i një profili në Linkedin

LinkedIn është një rrjet profesional i mediave sociale, ku përdoruesit krijojnë profile që theksojnë përvojën e tanishme dhe të mëparshme…