Kërcënimet nga “Severna Brigada”, Sveçla: Armiqtë do të japin llogari para ligjit

Armiqtë do të përfundojnë gjithmonë duke dhënë llogari para ligjit, ka thënë ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal…

Sot Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale

Sot në të gjithë botën shënohet Dita e Pronësisë Intelektuale, me aktivitete të ndryshme që kanë për qëllim promovimin e…

Haxhiu: Aktgjykimi për Këshillin Prokurorial është lajm i keq për qytetarët

Aktgjykimi i Gjykatës Kushtetuese për ligjin për Këshillin Prokurorial të Kosovës ka përplasur ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, dhe deputeten…