FFK ndihmon klubet e Ligës së Dytë dhe Ligës së Tretë

Federata e Futbollit të Kosovës është duke vazhduar t’iu dal në ndihmë klubeve të futbollit nga ligat e nivelit më…

Më 1 mars fillon Liga e Dytë dhe ajo e juniorëve

Federata e Futbollit e Kosovës ka bërë të ditur datat e fillimit të Ligës së Dytë dhe Ligës së Juniorëve.…
error: