Katër shenja të qarta se nuk jeni ende gati për një lidhje

Edhe pse kontakti për disa vjen spontanisht dhe pa pengesa, ka edhe nga ata që e kuptojnë se kanë vështirësi…

Lansohet projekti për studimet gjurmuese, siguron të dhëna për lidhjen e studimeve me tregun e punës

Është lansuar sot projekti për studimet gjurmuese, përmes të cilit po synohet që të sigurohet një studim gjithëpërfshirës duke vlerësuar…

Largohuni prej tyre: 8 lloje të meshkujve me të cilët nuk duhet hyrë në lidhje

Sot ka shumë gra që janë në të tridhjetat e tyre pa partner. Kur pyeten pse janë vetëm, shpesh përgjigja…
error: