Haskuka: Kompromiset gjithmonë janë bërë në dëm të shqiptarëve, mos të gabojmë sërish

Qyteti historik i Kosovës të mërkurën frymonte ndryshe. Në 142 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit, të mbushur me flamuj kombëtar…

142 vjet nga formimi i Lidhjes së Prizrenit

Sot mbushen 142 vjet që kur më 10 qershor 1878 filloi organizimi dhe themelimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit. Është…

Përvjetori i 142-të i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit me aktivitete të kufizuara për shkak të COVID-19

Komuna e Prizrenit sivjet do të ketë aktivitete të limituara në kuadër të festave të qershorit, përkatësisht përvjetorit të Lidhjes…