Begaj: Lidhja e Prizrenit projektoi krijimin e një shteti shqiptar

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj deklaroi sot se Lidhja Shqiptare e Prizrenit është një prej ngjarjeve të jashtëzakonshme të historisë…

Kurti: Vetëm të lidhur rreth Lidhjes së Prizrenit, avancojmë interesat tona me aleatët

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti deklaroi se data e 10 qershorit i kthen gjithmonë në Prizren për të kujtuar Lidhjen…

Osmani: Lidhja e Prizrenit ka shërbyer si model i përhershëm për frymëzimin e brezave

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, në manifestimin qendror për 145-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit deklaroi se kjo lidhje ishte…

145 vjet nga formimi i Lidhjes së Prizrenit

Sot, mbushen 145 vjet që kur më 10 qershor të vitit 1878 ka filluar organizimi dhe themelimi i Lidhjes Shqiptare…