​5 veprime të udhëheqësve që e dëmtojnë moralin e punonjësve

Autori amerikan i shumë librave për lidership, John C. Maxwell, ka thënë “gjithçka bie dhe ngrihet mbi udhëheqjen”. Lideri është…
error: