​Dubai heq 30% taksën e alkoolit dhe tarifën e licencës në një përpjekje të dukshme për të nxitur turizmin

Dubai ka hequr taksën 30% të alkoolit në një përpjekje të dukshme për të nxitur turizmin. Gjithashtu do të ndalojë…

U tërhiqet licenca Aurona Pelajt dhe tri infermiereve tjera

Oda e Infermierëve të Kosovës ka bërë të ditur se ua ka tërhequr licencën Aurona Pelajt, e cila një ditë…

​Kadriu në komisionin hetimor: Krejt operatorët për tregtimin e energjisë janë të licencuar, përveç në veri që ka ilegalë

Në Kosovë të gjitha kompanitë për tregtimin e energjisë elektrike janë të licencuara, përveç në veri të vendit ku ende…