Nis seanca gjyqësore ndaj Liburn Aliut dhe të akuzuarve të tjerë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka nisur seanca për shqyrtimin fillestar ndaj ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës,…

Vdes vëllai i Liburn Aliut

Ministrit të Infrastrukturës, Liburn Aliu i ka vdekur vëllai Shkëlzeni. Ministri Aliu ka bërë të ditur nëpërmjet një postimi në…

Liburn Aliu voton në Shqipëri

Të drejtën e votimit si shtetas edhe i shtetit të Shqipërisë e shfrytëzoi edhe ministri i Planifikimit të Hapësinor dhe…

Liburn Aliu takohet me ambasadorin Minxhozi

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, priti sot në takim ambasadorin e Shqipërisë në Prishtinë Qemal Minxhozi,…

Dështon të mbahet shqyrtimi fillestar ndaj ministrit Liburn Aliun dhe të tjerëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar seanca për shqyrtimin fillestarin në rastin ku  ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe…

Dështon seanca për gjykimin e ministrit Aliu

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë nuk ka pasur kushte për të nisur seanca për shqyrtimin fillestar në rastin  ministri i…

Ministri Aliu mbërrin në Gjykatë, pritet të nisë gjykimi ndaj tij

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu tashmë ka arritur në sallën ku po pritet të nisë shqyrtimi për…

Kurti nuk komenton aktakuzën ndaj ministrit Aliu

Të martën u raportua se ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka aktakuzë lidhur për keqpërdorimin e…

Prokuroria deklarohet rreth aktakuzës ndaj Liburn Aliut

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda-Njësiti për Krime Ekonomike dhe Korrupsion, njofton opinionin se më 23 prill…

Aliu, pranoi zyrtarisht detyrën nga ish- ministri Abrashi

Minisitri i infrastrukturës, Arban Abrashi, zyrtarisht, sot ia dorëzoi detyrën ministrit të ri, të Infrastrukturës, Liburn Aliu. Filimisht ish-ministri Abrashi…