“Rruga e përgjakshme” Podujevë-Prishtinë, Aliu: S’ka kushte klimatike për punime

Për zvarritjet e vazhdueshme të punimeve në rrugën Podujevë-Prishtinë, arterie kjo që është bërë “e përgjakshme” për qytetarët e Llapit,…

Haradinaj: Liburn Aliu është baba i korrupsionit, duhet të tregoj argat i kujt është

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, duke komentuar ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re”, dhe gazin amerikan, …

Finalizohet projekti i zgjatjes së pistës në aeroportin “Adem Jashari”

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” është finalizuar projekti i zgjatës së pistës  dhe ngritjes se kapacitetit të ndriçimit.…

Aliu: Rruga Deçan-Plavë do të vazhdojë por nevojitet marrëveshje me Malin e Zi

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu ka deklaruar projekti për ndërtimin e rrugës Deçan-Plavë do të vazhdojë, por duhet të ketë…

Aliu: Po shohim mundësitë ligjore për anulimin e tenderit të kompanisë RAD

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka bërë të ditur se janë duke shikuar gjitha mundësitë ligjore…

​Aliu: Hekurudha Prishtinë-Durrës e vendos Kosovën në qendër të transitit të mallrave

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka prezantuar projektin për hekurudhën Prishtinë-Durrës. Ai tha se vitin e…

Aliu: Po shikojmë mundësitë ligjore për ndërprerje të tenderit për mbarëvajtjen e rrugëve në veri

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka thënë se po i shikojnë mundësitë për anulimin e tenderit…

Hekurudha Prishtinë-Durrës, një milion euro për studimin e fizibilitetit

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka bërë të ditur sot se janë në përfundim të planit…