​Pozitë e opozitë bëhen bashkë për Projektin hekurudhor Durrës-Prishtinë

Kuvendi i Kosovës e ka shqyrtuar dhe miratuar në parim Projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes së bashkëfinancimit për studimin e…

Deliu-Kodra e pyet Aliun: Pse nuk jeni distancuar asnjëherë nga zëvendësministri Durmishi

Në seancën plenare, ka vazhduar debati për shkeljet dhe parregullsitë në Ministrinë e Infrastrukturës. Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu Kodra…

Ferizaj, Kaçaniku e Shtimja pranojnë kamionë të mbeturinave

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor, dhe Infrastrukturës, së bashku me Ambasadën Japoneze dhe Agjencionin Japonez për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA), bënë…

Aliu: Autostradat do të vazhdojnë të përmbyllen por fokusin e kemi te infrastruktura hekurudhore

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se qeveria e ka në fokus të madh infrastrukturën…

Marrëveshja e re me Turqinë, nga 28 tash 42 fluturime në javë

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu ka dhënë detaje për marrëveshjen e nënshkruar sot me ministrin e punëve të jashtme të…

Aliu e Szunyog udhëtojnë me tren, BE: Të punohet për transport të qëndrueshëm hekurudhor

Kosova dhe pjesa tjetër e Ballkanit Perëndimor duhet të punojnë drejt një strategjie të përbashkët për dekarbonizimin e transportit dhe…

Ministri Aliu: Unë dhe këshilltari im nuk jemi të përfshirë në korrupsion, rasti duhet të hetohet

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu ka deklaruar se në incizimin e publikuar në media lidhur me keqpërdorimet e mundshme në…

​PDK kërkon dorëheqjen e Aliut: Qeveria Kurti abuzive dhe jo transparente

Partia Demokratike e Kosovës ka kërkuar dorëheqjen e ministrit të Infrastrukturës, Liburin Aliu. Shkak për këtë kërkesë të partisë më…

Konferencë për bashkëpunimin ekonomik mes vendeve të rajonit

Ministri Mjedisit, Liburn Aliu, së bashku me Matej Zakonjšek, drejtorin e Sekretariatit të Përhershëm të Komunitetit të Transportit, do të…

​Zvicra mbështet Kosovën me 86 milionë euro

Zvicra prezantoi pasditen e sotme Programin e ri të Bashkëpunimit për Kosovën për vitet 2022-2025 ku është konfirmuar ndarja e…