Arrestohet pasi në librin e tij ka elemente të përçarjes dhe mosdurimit

Një person është arrestuar dje në Gjakovë, pasi që dyshohet se në librin e tij ka elemente të nxitjes e…

Publicisti Habib Zogaj promovon librin “Kuvendi i Bubavecit”

Publicisti dhe gazetari Habib Zogaj promovoi të martën librin “Kuvendi i Bubavecit” (26 prill 1990) i dhjeti me radhë i…

“Tako shpirtin tim”- QKRMT promovon librin me sytë dhe përjetimet e azilkërkuesve në Kosovë

“Shpesh ulet në shkallët e kampit dhe pret që vëllai i tij të kthehet prapë”. Sytë gati të përlotur po…

Maxhera: Libri “”Mëvetësimi i Sportit Kosovar 1991-1999 rast i veçantë në botë” fletë për vështirësitë e sportit kosovar gjatë kësaj periudhe

Me rastin e 30 vjetorit të mëvetësimit të sportit kosovar është bërë promovimi i librit “Mëvetësimi i Sportit Kosovar 1991-1999…

Promovohet libri “Lëvizjet studentore për Republikën e Kosovës”

Në prag të ditës së çlirimit është promovuar libri “Lëvizjet studentore për Republikën e Kosovës” i autorit Atdhe Hetemit, libër…

​Promovohet libri “Gjenocidi ndaj shqiptarëve të Kosovës dhe ndërhyrja ushtarake humanitare e NATO-s në vitin 1999”

Instituti për të vërtetën, drejtësinë dhe paqen (TJP) promovon librin “Gjenocidi ndaj shqiptarëve të Kosovës dhe ndërhyrja ushtarake humanitare e…

Promovohet libri “Gjuhë e gjakut” nga Enver Mulliqi

Është promovuar sot libri “Gjuhë e gjakut” i autorit Enver Mulliqi, në përkujtim të 22-vjetorit të vrasjes makabër të të…

Promovohet libri “Deçani nëpër shekuj”

Qytetit të Deçanit i është shtuar edhe një libër që flet për historinë e tij. Gjatë së martës, në këtë…

Burim Dërmaku: Suksesi mund të arrihet edhe nga Kosova

Burim Dërmaku ka botuar librin shkencor, “Ndikimi i faktorëve makroekonomikë dhe bankar në nivelin e kredive me probleme në sektorin…

7 vjecari i cili botoi një libër gjatë kohës së pandemisë

Tash e sa kohë fëmijët kanë mbajtë mësimin online për shkak të pandemisë. Përveç për të vegjëlit, kjo periudhë ka…
error: