Mbledhësit e mbeturinave krijojnë një bibliotekë me libra të braktisur në rrugë

Biblioteka e Ankarasë, e inauguruar në një ish-fabrikë tullash, ka më shumë se gjashtëmijë vëllime, të gjitha të gjetura në…

Skënderbeu nuk e ndërroi fenë, Rama: Një ditë do të kemi një rilexim tjetër të historisë

Kryeministri i vendit Edi Rama, ka zhvilluar ditën e sotme një bisedë me të rinj dhe studiues në kuadër të…

Shërbimi i ri i Apple lexon libra me zë dixhital

Pa njoftime të mëdha dhe me një përditësim të platformës së saj e-book, Apple ka prezantuar një shërbim që lejon…

Leximi na bën më të lumtur

Nëse nuk të pëlqen të lexosh, është koha të ndryshosh. Shkenca thotë se kushdo që zhytet në lexim do të…