BE paditë Hungarinë për ligjet LGBT, lirinë e medias dhe çmimin e gazit

Komisioni Evropian tha se po e referon Hungarinë në Gjykatën Evropiane të Drejtësisë  për dyshimet për diskriminim ndaj personave LGBT,…

Nuk u solidarizua me LGBT në ndeshjen e PSG, Geuye kritikohet ashpër

Një grup që lufton homofobinë në futboll i ka bërë thirrje ligës franceze dhe Paris Saint-Germain që t’i kërkojnë lojtarit…

Anëtari LGBTI+ pjesë e qeverisë së Biden për çështjet bërthamore

Presidenti Joe Biden ka emëruar Sam Brinton, një drag queen dhe “aktivist queer”, për të mbikëqyrur karburantin e shpenzuar dhe…

Mohimi i martesave mes gjinisë së njëjtë, shkelje e të drejtave të njeriut

Mos rregullimi i martesave mes seksit të njëjtë në Kodin Civil po konsiderohet si shkelje e të drejtave të njeriut…

5.6 për qind e amerikanëve identifikohen si LGBT

Një rekord prej 5.6 për qind e amerikanëve ose 18 milionë njerëz, identifikohen si lesbike, homoseksualë, biseksualë ose transgjinorë, tregoi…

Neymarit s’i ndahen telashet, e denoncon shoqata LGBT

Telashe për Neymar Juniorin në Brazil. Sulmuesi i PSG-së është denoncuar në vendlindje për qëndrimin e tij homofobik. Gjithçka ka…