Bislimi: Situata aktuale kërkon unitet politik, përballë kemi Serbinë

Me temën “Lëvizja e viteve 1990-1991 dhe shkatërrimi e Federatës Jugosllave”, po mbahet simpoziumi i pestë shkencor për “Lëvizjen”. Veprimtarë…

Lëvizja Popullore e Kosovës- LPK (me rastin e dyzetvjetorit të saj)

Një gjë duhet të jetë e qartë: Lëvizja Popullore për Republikën e Kosovës, ishte ëma e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës!…

​Shërbeu si bazë e LPK, zbulohet pllaka në shtëpinë e familjes Avdiu

Në vazhdën e aktiviteteve të shumta me rastin e 40-vjetorit të bashkimit të organizatave patriotike dhe themelimit të Lëvizjes Popullore…

​Dita e pagëzimit të UÇK-së

Para 28 vjetësh, më 17 nëntor 1994, Kryesia e Lëvizjes Popullore të Kosovës, pas analizimit të situatës dhe kërkesave nga…