KQZ do të kërkojë nga qeveria që të pezullojë kufizimin e lëvizjes në ditë e zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do t’i drejtohet Qeverisë së Kosovës me kërkesën që të pezullojë kufizimin e lëvizjes së qytetarëve…

Familjarë dhe aktivistë të LVV-së kujtojnë Astrit Deharin

Familjarë e aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje mëngjesin e sotëm kanë bërë homazhe tek varri i aktivistit, Astrit Dehari , i…