Kombinimi i këtyre dy përbërësve është shumë i keq për lëkurën

Sot ka shumë produkte cilësore që përdoren për kujdesin e lëkurës dhe janë bërë në mënyrë që ato të kombinohen…

Pse vaji i bajames është i mirë për lëkurën?

Bajamet kanë shumë përfitime shëndetësore dhe përdoren për të bërë vaj, i cili është një zgjidhje e shkëlqyeshme për lëkurën…

Shkencëtarët rinovojnë qelizat e lëkurës për 30 vjet

Shkencëtarët nga Kembrixhi kanë arritur të rinovojnë qelizat e lëkurës 53-vjeçare në mënyrë që ato të jenë të barabarta me…

Vitiligo – një sëmundje e lëkurës që shkakton humbje të pigmentit

Vitiligo është një sëmundje e lëkurës që prek midis 0.5 për qind dhe 2 për qind të popullsisë së botës…

Kjo pije e bën lëkurën të plaket më shpejt

Gjithmonë duhet të kemi kujdes se çfarë pimë, sepse disa pije kanë pasoja afatgjata, e ndër të tjera lëkura jonë…

Mpiksja e gjakut: Shenja treguese në lëkurën, gjoksin dhe këmbët tuaja

Çdo gjë që pengon gjakun tuaj të rrjedhë normalisht mund të shkaktojë mpiksje gjaku. Një mpiksje gjaku, ose tromb, mund…

5 aktivitete që thajnë lëkurën tonë, dhe marrja e tepërt e ujit është një nga arsyet

Kruajtja dhe lëkura e thatë mund të na shqetësojë edhe kur përdorim rregullisht kremra dhe kremra më të shtrenjtë. Pse…

Këto alarme të lëkurës tregojnë për sëmundje të rrezikshme

Skuqje, depozita, njolla, puçrra, ndryshime në nishane: lëkura jonë reagon në shumë mënyra ndaj toksinës në mjedis. Nëse lëkura është…

Kujdesi ndaj lëkurës në stinën e verës

Përkujdesja e veçantë ndaj lëkurës ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetit të saj dhe zvogëlimin e rrezikut nga probleme të ndryshme…

Dita Botërore e “Lupus”

10 Maji në gjithë botën është Dita Botërore e sensibilizimit për sëmundjen e lëkurës “Lupus”. Lupus është një sëmundje kronike…