I jepet lamtumira e fundit dy nxënësve të vrarë në Gllogjan

Qindra qytetarë kanë marrë pjesë në varrosjen e nxënësve Genta Mustafaj dhe Ledion Hamzaj, që u vranë të premten. Dy…