LeBron James bëhet basketbollisti më i paguar në historinë e NBA

Njëri prej basketbollistëve më të mëdhenj të të gjitha kohërave, LeBron James, nënshkroi një zgjatje dyvjeçare të kontratës me LA…

Rikthehet Klay Thompson, Golden State i pari

Në rikthimin e shumëpritur në fushë, Klay Thompson shënon 17 pikë që i japin suksesin dhe vendin e parë Golden…