FFK shpall më të mirët e vitit, Rrahmani: Vit jo i mirë për kombëtaren

Në manifestimin tradicional të Federatës së Futbollit të Kosovës “Laureatët e Vitit” kapiteni i Kombëtares së Kosovës dhe njëkohësisht anëtari…