EULEX-i ka furnizuar policët e Kosovës në Jarinjë me ushqime, veshmbathje dhe mjete higjienike

Shefi i EULEX-it, Lars-Gunnar Wigemark, ka njoftuar se ky mision i është përgjigjur pozitivisht kërkesës së Policisë së Kosovës për…

Haxhiu: Do të adresojmë problemet që të burgosurit të trajtohen me dinjitet

“Ndryshimi”, është titulli i filmit që shpërfaq historinë e një të riu që bie pre e një mashtruesi dhe i…

​Mbillen rreth 40 fidanë në hapësirat e Qendrës së Studentëve

Rreth 40 fidanë janë mbjell në Kampusin e Qendrës së Studentëve nga Misioni i Bashkimit Evropian (EULEX). Nga ky mision…