​Inspeksioni largon konstruksionet e vendosura pa leje në Pallat të Rinisë

Ka nisur aksioni i Inspeksionit të  Komunës së Prishtinës në Pallatin e Rinisë për largimin e disa konstruksioneve të vendosura…

​Dogana e Kosovës largon nëntë zyrtarë nga puna

Dogana e Kosovës ka marr vendim për largim nga puna të nëntë zyrtarëve doganorë, ndaj të cilëve është në vijim…

AUV largon nga tregu disa seri të produkteve “Kinder”

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë e Kosovës (AUV) ka hequr nga tregu disa produkte “Kinder”, pas raportimeve në vende të…

Vonohet në stërvitje, Allegri largon nga skuadra yllin brazilian

Mesfushori brazilian Arthur nuk do të paraqitet për gjigandin italian Juventus në ndeshjen kundër Venezias. Arthur arriti me vonesë në…

FSK largon 70 mina nga një pyll në Gjakovë

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka bërë tërheqjen e 70 mjeteve të dyshimta (minë E-3) nga fshati Zylfaj në…

Britania largon Kosovën nga lista e vendeve të rrezikshme sa i përket pandemisë COVID-19

Britania e Madhe e ka hequr Kosovën nga lista e vendeve të rrezikshme sa i përket situatës me COVID-19. Zyra…