MSH licencon edhe dy laboratorë për testime molekulare

Ministria e Shëndetësisë ka licencuar edhe dy laboratorë privatë për kryerjen e testeve molekulare dhe tre laboratorë të cilët bëjnë…

VV: Çfarë po fsheh MSH për laboratorët e licencuar për kryerjen e testeve serologjike

Dy javë më parë deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje kanë kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve…

AKK nuk gjen shkelje për çmimet e testeve për koronavirus, asnjë ankesë nga qytetarët

​Drejtues të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës (AKK) kanë deklaruar se nuk kanë gjetur ndonjë parregullsi në laboratorët privatë të licencuara…

AKK nuk gjen parregullsi në laboratorët privatë që kryejnë testimet serologjike

Autoritetit Kosovar i Konkurrencës nuk ka gjetur ndonjë parregullsi në laboratorët privatë për testimet e virusit SARS CoV 2. Në…

AKK mbanë konferencë lidhur me çmimet e laboratorëve privatë që kryejnë teste serologjike

Ministria e Shëndetësisë ka licencuar disa laboratorë privatë për kryerjen e testimit për virusin SARS CoV 2. Për çka, Autoriteti…

Licencohen edhe 18 laboratorë për kryerjen e testeve serologjike

Ministria e Shëndetësisë ka licencuar sot edhe 18 laboratorë privatë për kryerje të testeve SARS COV2. Në listën e publikuar…

Licencohen edhe 16 laboratorë privatë për kryerjen e testimeve serologjike

Ministria e Shëndetësisë ka licencuar edhe 16 laboratorë privatë për kryerjen e testimeve për SARS COV 2. Ministria e Shëndetësisë…