Partitë politike përkrahin projekt-marrëveshjen me ANZh-në në vlerë prej 46 milionë euro

Partitë politike po përkrahin projekt-marrëveshjen ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim, me vlerë totale të kredisë prej…

Deputetët zgjedhin kryeshefin dhe tre anëtarë të KOSTT-it

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur kryeshefin e KOST-it dhe tre anëtarët e këtij bordi me mandat katërvjeçar. Të zgjedhurit e…
error: