Protesta e PD-së edhe në Kuvendin e Shqipërisë, ndërpritet seanca

Opozita në Shqipëri, përveç protestës e cila po mbahet jashtë Kuvendit, kundër përjashtimit të disa deputetëve, ka vazhduar protestën edhe…

Propozohet që mbledhja e radhës e dy kuvendeve të mbahet më 10 qershor në Prizren

Në mbledhjen e dy kuvendeve, kryetari i grupit parlamentar Partia Socialiste e Shqipërisë, Taulant Balla ka propozuar që takimi i…

Shqipëria dhe Kosova duhet të bashkëndajnë përgjegjësinë për forcimin e shqiptarëve

Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla, ka thënë se sa më e zhvilluar të jetë bashkësia shqiptare në rajon,…

Pritja e deputetëve të Kosovës në Kuvendin e Shqipërisë nëpërmjet fotografive

Para mbledhjes së përbashkët të ligjvënësve nga Shqipëria dhe Kosova në Tiranë, në hyrje të Kuvendit të Shqipërisë është prezantuar…

Deputetët e Kosovës hynë në Kuvendin e Shqipërisë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës tanimë janë duke hyrë në ndërtesën e Kuvendit të Shqipërisë, ku edhe do të mbahet…

Mbledhja e përbashkët e Kuvendit të Kosovës dhe atij të Shqipërisë më 27 nëntor

Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë, të dielën, më 27 nëntor 2022, në orën 10:00, në Kuvendin e Republikës…

Babë e bir humbën jetën nga përmbytjet në Shkodër, Kuvendi mban një minutë heshtje

Me kërkesë të deputetit Ramadan Likaj, Kuvendi i Shqipërisë ka mbajtur një minutë heshtje, në nder të dy viktimave në…