Kalon mocioni për procedura të shpejta për buxhetin, opozita nuk është në sallë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar mocionin e Lëvizjes Vetëvendosje për procedura të përshpejtuara sa i përket projektligjit për…

Nis seanca e jashtëzakonshme për buxhetin

Kuvendi i Kosovës ka nis seancën e jashtëzakonshme, ku do të shqyrtohet Projektligji për buxhetin e vitit 2020. Seanca nisi…

Kuvendi i Kosovës mban seancë të jashtëzakonshme

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë të jashtëzakonshme, ku do të shqyrtohet Projektligji për buxhetin e vitit 2020. “Shqyrtimi i…

Osmani: Tarifa duhet të shkojë bashkë me presidentin

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës Vjosa Osmani, në fjalën e saj në kuadër të debatit që është duke u zhvilluar…

61 deputetë në sallë, fillon seanca e Kuvendit të Kosovës

Në seancën e jashtëzakonshme deputetët e Kuvendit të Kosovës po mblidhen pas kërkesës së partisë më të madhe opozitare, Partisë…

Në vitin 2019 udhëtime jashtë vendi më shumë realizoi stafi i Kuvendit sesa deputetët

Në Komisioni për Buxhet dhe Transfere gjatë shqyrtimit të raportit vjetor të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për vitin 2019,…