​Drekat zyrtare të deputetëve i kushtuan buxhetit të shtetit rreth 6 mijë euro

Drekat zyrtare të deputetëve të Kosovës për muajt prill, maj dhe qershor i kanë kushtuar buxhetit të shtetit 5 mijë…

Deputetët për tre muaj shpenzojnë rreth 7 mijë euro për shpenzime telefonike

Shpenzimet telefonike të deputetëve të Kuvendit të Kosovës për tre muaj i kanë kushtuar buxhetit të shtetit 6 mijë e…

Këto janë mëditjet që deputetët kanë marrë nga udhëtimet zyrtare jashtë vendit

Ani pse ka vetëm rreth 4 muaj prej konstituimit të legjislaturës së tetë, deputetët e Kuvendit nuk ia lanë keq…

Pagat e deputetëve për tre muaj i kushtojnë buxhetit të shtetit mbi 1 milionë euro

Legjislatura e tetë e Kuvendit të Kosovës është konstituar me 22 mars të vitit 2021. Pagat dhe mëditjet e deputetëve…

​Presidentja Osmani dekreton shpalljen e dy ligjeve të miratuara nga Kuvendi

Në përputhje me kompetencat kushtetuese, presidentja Vjosa Osmani ka dekretuar shpalljen e Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për…

​Kuvendi i Kosovës për 6 muaj shpenzoi mbi 3 milionë euro

Kuvendi i Kosovës në gjashtëmujorin e parë të vitit 2021 ka shpenzuar mbi 3 milionë euro. Kjo u bë e…

​Synohet takim pozitë-opozitë për marrëveshjet ndërkombëtare

Kuvendi i Kosovës të premten do të mbajë dy seanca plenare, ku ndër të tjera deputetët e pozitës synojnë miratimin…

​Qeveria propozon kandidatët për bord të AKP-së

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozimin e kandidatëve për bord të Agjencisë së Kosovës për Privatizim (AKP). Në mbledhjen e…

​Aliu: Opozita po akuzon për të mbrojtur veten

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka kritikuar partitë opozitare se po dëshirojnë të mbrojnë “keqqeverisjen” e…

​Konjufca ironizon me PDK-në: S’po besoj që ju identifikoheni me keqqeverisjen e kaluar

Deputetët e Kuvendit të Kosovës janë mbledhur sërish të martën për të vazhduar debatin parlamentar për 100 ditëshin e Qeverisë…
error: