Kuvendi me performacë të dobët, vetëm 10% të ligjeve të miratuara

Legjislatura e tetë e Kuvendit të Kosovës vazhdon të ketë performancë të dobët në përmbushje të agjendës legjislative. Megjithëse pak…

​Krijimi i Gjykatës Komerciale, një ndihmesë e madhe për operimin e bizneseve të vogla

Ndikimi dhe përfitimet nga themelimi i Gjykatës Komerciale për sektorin privat në Kosovë, si dhe përmirësimi i klimës së investimeve,…

Kuvendi miraton dy raporte të auditimit të performancës

Kuvendi i Kosovës ka miratuar raportin me rekomandime në lidhje me raportin e auditimit të performancës “Transparenca dhe llogaridhënia në…

Kuvendi miraton planin e veprimit për ERA II

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar planin e veprimit për zbatimin e fazës së dytë të prioriteteve politike të…

Kuvendi miraton projektligjin për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 77 vota pro kanë miratuar projektligjin për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj.…

Mbi 13 mijë gra aplikojnë për mbështetje

Ushtruesja e detyrës së shefes së grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, në seancën e parë të Kuvendit në…

7 vjet nga vendimi i Kushtetueses rreth zgjedhjes së kryetarit të Kuvendit

Sot mbushen shtatë vjet qëkur Gjykata Kushtetuese e Kosovës publikoi vendimin për “kontestin” ndërmjet PDK-së dhe LAN-it. Vendimi final i…

Mbi 200 mijë euro paga dhe mëditje për stafin mbështetës politik në Kuvend

Pagat për tre muaj të stafit mbështetës politik në Kuvendin e Kosovës i kushtuan buxhetit të shtetit 237 mijë e…

Kusari-Lila: Me Ramën do të vazhdojmë të bisedojmë por jo për iniciativën Open Ballkan

Shefja e deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila ka thënë se me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, nuk bisedojnë lidhur…

Të entjen seanca e fundit e sesionit pranveror të Kuvendit

Kuvendi i Kosovës të entjen do të mbajë seancën e fundit për sesionin pranveror, ku do të zhvillojë punimet një…
error: