Energjia elektrike ndalet edhe në Kuvend

Reduktimet e energjisë elektrike kanë prekur edhe Kuvendin e Kosovës. Derisa po vijon debati parlamentar për pagat në sektorin publik,…

​Mblidhet edhe sot Kuvendi i Kosovës

Edhe sot do të mblidhet Kuvendi i Kosovës. Deputetët do të mblidhen sërish sot për të zhvilluar debatin parlamentar për…

Tri vjet nga formimi i Ushtrisë së Kosovës

Më 14 dhjetor 2018, Parlamenti i Kosovës me 106 vota pro dhe një abstenim miratoi tri ligjet që e ndryshojnë…

Deputeti i PDK-së: Gërvalla mezi s’pret të jap dëshmi për Thaçin e Veselin por reagoi për Reçakun

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ardian Kastrati ka kritikuar institucionet e Kosovës, për siç tha reagimin e dobët ndaj…

​20-vjet jetë parlamentare, KDI: 5 legjislatura me rregullore të vjetruar të punës

Sot kur po shënohet 20-vjetori i konstituimit të Legjislaturës së Parë të Kuvendit të Kosovës së pasluftës, KDI kërkon nga…

Sot mblidhen këto komisione parlamentare

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhen tri komisione parlamentare. Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, Komisioni për…

Kuvendi dështon në përzgjedhjen e një anëtari joekzekutiv të Bordit të BQK-së

Në vazhdimin e seancës parlamentare, Kuvendi nuk arriti të përzgjedh një kandidat për anëtar joekzekutiv të Bordit të Bankës Qendrore…

Kuvendi shkon në pauzë deri në orën 15:30

Kuvendi i Kosovës ka shkuar në pauzë deri në orën 15:30, ku pas kthimit deputetët do të votojnë për përzgjedhjen…
error: