Në mbledhjen e dy kuvendeve kërkohet që Shqipëria të ndihmojë Kosovën në rrugën e saj evropiane

Në mbledhjen e dy kuvendeve që po mbahet në Tiranë, përfaqësuesit e dy shteteve theksuan rëndësinë e bashkëpunimit në mes…

Alibelaj: Shqipërisë të shohin Serbinë vetëm ashtu siç e sheh Kosova

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Demokratike në Shqipëri, Ekelejd Alibelaj, ka kërkuar nga institucionet e Shqipërisë që të shohin…

Mbledhja e dy kuvendeve, theksohet nevoja për bashkëpunim dhe mbrojtje të interesave të kombit

Kryetari  i Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca tha se Serbia nuk e fesh qëllimin e saj për të destabilizuar dhe…

Mbledhja e Kuvendeve Shqiptare

Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë, sot në orën 10:00, në Kuvendin e Republikës së Shqipërisë në Tiranë, do…

Agjenda e mbledhjes së përbashkët të Kuvendit të Kosovës dhe Shqipërisë

Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë, nesër në orën 10:00, në Kuvendin e Republikës së Shqipërisë në Tiranë, do…

Mbledhja e përbashkët e Kuvendit të Kosovës dhe atij të Shqipërisë më 27 nëntor

Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë, të dielën, më 27 nëntor 2022, në orën 10:00, në Kuvendin e Republikës…

​Kuvendi i Kosovës për herë të parë përfaqësohet në Komitetin e Përhershëm të APKE-s

Komiteti i Përhershëm i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës (APKE), sot në Reykjavik të Islandës ka mbledhur rreth 60…

Kuvendi i Kosovës sot mban dy seanca plenare

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë dy seanca plenare. E para pritet të fillojë nga ora 10:00, ku në…

Ngjarjet e datës 24 nëntor

Këshilli Gjyqësor i Kosovës mban mbledhjen e radhës. (Salla e takimeve të KGJK-së, ora 09:00)  Komisioni për Ekonomi shqyrton ndryshim-plotësimin…

S’ktheu përgjigje për 10 ditë radhazi, Kuvendi sqaron pas lajmit për pagesën e deputetëve serbë

Kuvendi i Kosovës ka bërë një sqarim lidhur me përfitimet e ish-deputetëve, duke thënë se  ata që dorëhiqen nuk përfitojnë…