IPK dhe SHKK nënshkruajnë marrëveshje, zotohen për bashkëpunim

Kryeshefi Ekzekutiv i IPK-së Kushtrim Hodaj dhe Sami GASHI, zëvendës drejtor i përgjithshëm i shërbimit korrektues të Kosovës, kanë nënshkruar…

IPK shënoi 16-vjetorin e themelit, lavdërohet për aksionet e sivjetshme

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) sot ka shënuar 16-vjetorin e themelimit të këtij institucioni. Edhe në këtë përvjetor kjo organizatë…

Zyrtarët policorë dhe doganorë të arrestuar sot, të përfshirë në 400 veprimtari kriminale

50 zyrtarët e arrestuar të hënën nga Policia e Kosovës ishin përfshirë në mbi 400 veprimtari kriminale të veprës penale…

​IPK dyshon se mund të ketë policë që kanë shpërndarë informata gjatë aksioneve në veri

Aksionet e policisë në Mitrovicën e Veriut në disa raste rezultuan të pasuksesshme pasi pati rrjedhje të informacioneve. Inspektorati Policor…