Dështon mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Komuniteteve dhe Kthim

Në mungesë kuorumi ka dështuar mbledhja e Komisionit për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim. Në rend të…

Ambasadori gjerman reagon për dështimet e mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit

Dështimet e mbledhjeve të Kryesisë së Kuvendit të Kosovës për të caktuar seancat plenare kanë nxitur reagimin e ambasadorit Gjermanisë…