Dëshmitari kundër Pjetër Shalës pretendon se është mbajtur mbyllur në një dhomë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka filluar dëgjimi i dëshmitarit të gjashtë në gjykimin kundër Pjetër Shalës. Dëshmitari i…

​Licencimi i mësimdhënësve, MAShTI dhe SBASHK-u ende të ndarë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) është duke përgatitur një pako të ndryshimeve legjislative, në të cilën parashihet…